Ga voorbereid de herfst in

Ga Veilig het najaar in met de Najaarscheck

De dagen worden korter, het gure herfstweer komt eraan. Het is van essentieel belang dat u goed zicht hebt in de auto én dat andere weggebruikers u goed kunnen zien. Goed werkende verlichting en ruitenwissers zijn belangrijk voor uw veiligheid en dat van andere weggebruikers. Beslagen ruiten kunnen worden ontwasemd met een goed werkende airco.

Doe de Najaarscheck:

Gaat u er nog even met de auto op uit in het najaar? Het mag dan nog niet extreem koud zijn in het najaar, maar toch kunnen de weersomstandigheden onderweg naar uw bestemming behoorlijk uitdagend zijn voor de auto. Neem daarom geen risico met uw veiligheid en breng uw auto langs voor een Najaarscheck.

Ruitenwissers:

Ruitenwissers zijn een belangrijk onderdeel op iedere auto. Ze houden de ruiten schoon, zodat we in alle omstandigheden in ieder geval nog iets kunnen zien. Tenminste, dat is de bedoeling.

Wanneer uw ruitenwissers overdreven veel geluid maken of strepen trekken wordt het aangeraden om uw ruitenwissers te vervangen.

Verlichting:

Uw autoverlichting zorgt dat u iets ziet, maar ook dat u onderweg gezien wordt. U kunt eenvoudig zelf controleren of de verlichting van uw auto goed werkt.

Een kapotte koplamp vermindert niet alleen uw eigen zicht, maar maakt u ook minder zichtbaar voor uw medeweggebruikers. Zonder werkende richtingaanwijzers kunt u uw intenties in het verkeer niet aangeven. En hoewel u het mistachterlicht heel weinig zult gebruiken, is het wel zo fijn dat het werkt wanneer u het nodig heeft.

Blijf niet doorrijden met een kapotte lamp maar kom langs en wij zorgen dat u weer zichtbaar bent in het verkeer!

Airco:

Zowel 's zomers als 's winters blaast de airconditioning zeer droge lucht in uw auto. Maak hier gebruik van als u uw ruiten wilt ontwasemen! Het is sowieso verstandig om, ook in de winter, de airco minstens tweemaal per maand in te schakelen. Zo voorkomt u dat het systeem uitdroogt of muf gaat ruiken. 

De AutoFirst Najaarscheck:

  • Tijdens de Najaarscheck controleren wij onder andere:
  • Rem- en koelvloeistof
  • Conditie V-snaar of multiriem
  • Conditie van de accu
  • Verlichting en ruitenwissers
  • Werking van de remmen

Wat kost een Najaarscheck?

Voor €19,95 controleren wij uw auto op meer dan 25 punten! Indien de monteur tijdens de Najaarscheck gebreken ontdekt spreekt hij dit direct met u door. Pas na uw akkoord zal hij onderdelen vervangen of repareren. U weet dus precies waar u aan toe bent.

Bovag garantie

Bekijk occasions

Op zoek naar een occasion? Bekijk hier ons actuele aanbod.

Lees meer
Bovag garantie

Plan afspraak

Plan hier eenvoudig en snel een afspraak in onze online agenda.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Autopech? Met de AutoFirst mobiliteitsgarantie bent u altijd goed geholpen!

Lees meer
Bovag garantie

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf maandelijks op de hoogte en ontvang tips, nieuws en aanbiedingen

Lees meer